Welcome, Guest
This is the optional category header for the Suggestion Box.

TOPIC: miután az Adidas NMD CS1 PK cipő

miután az Adidas NMD CS1 PK cipő 4 years 5 months ago #22399

  • reaibhairk
  • reaibhairk's Avatar
A franciaországi szabadtéri sportfelszerelés, Salomon 2012-ben bocsátotta ki az aktuális S / Lab XT-6-ot, mert saját legújabb csúcskategóriájú versenyzőjével - egy teljes teljesítményű cipővel, amely a 100 mérföldes ultramaratonokkal kapcsolatos tényleges súlyos problémák elviselésére szolgált a hegy tetejét. Mint például sok speciális atlétikai cipő, ez kicsi kötőjel jött létre igazán célközönsége körében, miután az Adidas NMD CS1 PK cipőjét végül kiküszöbölték. 2016 novától kezdve a tényleges XT-6 a közelmúltban volt a piacon. két évvel ezelőtt, amikor egy jó e-mail érkezett a postaládába, amelyhez a Salomon egyedi feladatkezelője, Jean-Philippe Lalonde társult, miután az újonnan alkalmazottként a tényleges gyártót segítették a stíluspiacon. Általános felfedezés volt a Salomon gyártócsoportján keresztül a 30 napra tervezett tönkremenő cipőformákról, az XT-6-ról pedig az ellenőrző lista volt. Én olyan vagyok, hogy, Whoa! Ez az? egyáltalán nem, és nem igazán lehetőség, emlékeztet Lalonde, aki egyszerűen megpróbálta megtalálni a keresztezési sztrájkot Salomon nyilvántartásában, és megértette, hogy mi történik nemesfémekkel. Elkezdett kísérletezni az Adidas Falcon ZIP cipőjét a stílusuk felhasználásával a számítógépeken, valamint felismerte, hogy az XT-6 sima görbülete ideális vászonként szolgál minden őrült színes kombóval kapcsolatos tételhez: forró vörös, fagyasztott kék, szürkés barna, a citrommal és a sárga színnel kapcsolatos javaslatokkal együtt. Azonnal láthatja a lehetséges lehetőségeket, állítja. Olyanok voltak, mint a Félelmetes, ez a különleges lábbeli kínál, például 10 évet a benne létezéshez, vagy még több.

Gyorsan előre haladva a 2018-hoz kapcsolódó esés felé, valamint az XT-6 is megérkezett az üzletekbe, mivel második körútja volt - csak ezúttal - sokkal több csúcskategóriás stílusú ajtóban, például a Dover Road Marketplace-ben töltöttek be. összehasonlítva a ropogós együttműködésekkel, mint például a REI. A Salomon tapasztalatai szerint a stílus-gondolkodású csoportokon belül már elindult az előrelépés a stílus kreatív tervezőivel - például Boris Bidjan Saberi - folytatott együttműködés, valamint a Structure gördeszka táblákon keresztüli aláírás révén, az XT-6 azonban egy teljesen más fokozathoz kapcsolódott. Hirtelen Rihanna elindult bennük. Ezért Pusha Capital t, valamint Dev Hynes volt. Ami a Gumaume Steinmetz társalapítóját illeti a Damaged Equip-től, az a legmodernebb francia üzlet, amely 2014-ben elkezdte a Salomon sportolók készletezését - az XT-6 teljesítményét - már régóta az Adidas ZX 700 cipő érkezett.

Személy szerint Adidas Alphabounce Cipő bolt hasonló érzés volt, mert a Tinker Hatfield [Nike tervezési legenda] első ízben úgy döntött, hogy csak a környezet kiállítását nyitja meg. Steinmetz állítja, hogy első tapasztalataikkal járnak együtt egy Salomon sportolóval. Ez valami vadonatúj dolog volt, valami időt igényelt ahhoz, hogy mindenki teljes mértékben felismerje, mindazonáltal a válasz megteremtette.
The administrator has disabled public write access.